Térképen - Itt talál meg    
 
A Rétsági Ipari Park igen könnyen megközelíthető, hiszen közvetlen útcsatlakozása van a 2-es számú országos főútvonalról, amely egyben az E77-es nemzetközi folyosó része. A közelmúltban elkészült útfelújítást követően 12,5 tonna tengelyterhelésre alkalmassá tett út korszerű, jó közlekedést biztosít.

Az Ipari Park Nógrád megyében, Rétságtól délre eső iparterületen helyezkedik el. Budapesttől 54 és 55 km szelvények között. Váctól 23, Balassagyarmattól 26, az országhatártól 27 km-re. (E sajátosságok miatt ebből a körből nemcsak az áruszállítás, hanem a munkaerő mozgatása is megoldott.)

Az M0 autópálya körgyűrű, illetve a Dunát északi irányban átszelő új Megyeri híd átadásával különösen jó közlekedési körülmények adódtak. Ennélfogva gyorsan elérhetővé vált pl. az esztergomi ipari centrum, benne többek között a Suzuki Autógyár. Az autópálya hálózatról az M2 (azelőtt 2/A-nak nevezett) autóúton városok elkerülésével Vácot követően csatlakozik a 2-es számú országos főútvonalhoz. Itt csupán 15 km, de ugyancsak jó közlekedési viszonyokat jelentő szakasszal gyorsan megközelíthető. Gyakorlatilag az autópályahálózatról 25-30 percen belül, a fővárosból 40 percen belül elérhető.

A régen tervezett, és a közeljövőben tovább épülő M2 autópálya országhatárig vezető szakasza perspektívikusan még jobb közúti elérhetőséget biztosít, hiszen a tervezett lecsatlakozási csomópont az ipari park mellett éri el a várost.

Az elhelyezkedést az alábbi térképek mutatják. Műholdas navigációs rendszerhez megadjuk az lecsatlakosázi pont kordinátáit.
GPS célpont az Ipari Park útcsatlakozásánál a 2-es számú főútvonalnál 47.918514, 19.119258
Földrajzi adatokkal, hosszúsági szélességi koordináták: +47° 55' 6.65", +19° 7' 9.33"

Interaktív, nagyítható térképen

Nagyobb térképre váltás

|www.ipretsag.hu |bulejka@ipretsag.hu|webmester |copyright |
-