Bemutatkozik a Rétsági Ipari Park   
-
Köszöntjük a Rétsági Ipari Park honlapján!

A rétsági  Ipari Park 74,4 ha-os területe közvetlenül a város határában az E 77-es ( 2. számú főút) mellett helyezkedik el, a főúttól kiépített csatlakozási csomóponttal. A Rétsági  Ipari Park Kft az Ipari Park kialakítása során fontosnak tartotta a megközelíthetőséget, a biztonságos, szünetmentes és minden igényt kielégítő közmű hálózatot, valamint a rétsági kistérségi központi helyzetből adódó közlekedési csomópont előnyeinek hasznosítását.. 

Az Ipari Park teljesen kiépített, korszerű közműhálózattal és úthálózattal rendelkezik. Jelenleg 65 %-os beépítettséggel rendelkezik. A  Park területén jelneleg 7 nemzetközi és 2 hazai érdekeltségű gazdasági társaság működik, melyből 3 amerikai, 2 japán, 1 német, 1 holland, és 2 magyar tulajdonosi kör ruházott be, és teremtett mintegy 1400 fő részére munkalehetőséget. Az idetelepült társaságok korszerű munkahelyeket és csúcstechnológiát valósítottak meg.

A kistérségen belül és Budapest közelsége miatt rendelkezésre áll a jól képzett és munkáltatójához lojális, a szakmai igényekhez alkalmazkodni tudó munkaerő.

A Rétsági Ipari Park Kft a Park területén elsősorban a termelő, környezetkímélő, logisztikai rendszert üzemeltető, illetve munkahelyteremtő beruházásokat ösztönzi.

Az Ipari Parkon belül biztosított minden olyan szolgáltatás, mely a mai kornak megfelelő működéshez szükséges.

A Rétsági Ipari Park területén kialakított értékesítésre váró építési telkek rendelkezésre állnak a leendő befektetők számára.

|www.ipretsag.hu |bulejka@ipretsag.hu|webmester |copyright |
-