Jognyilatkozatok - Copyright   
Kiadó: A honlap tulajdonosa és kiadója a Rétsági Ipari Park Kft. Címek az Elérhetőség menüpont alatt. 

Minden jog fenntartva!  
     A www.ipretsag.hu felhasználói joga a kiadót illeti. A lap grafikai megoldását, az azon tárolt adattaltalmat további más sajtótermékekben közölni, bármilyen formában nyilvánosságra hozni csak a kiadó előzetes írásos engedélyével lehetséges. 
     Nem minősül utánközlésnek, illetve jogosulatlan felhasználásnak, ha más internetes oldalakon a teljes honlap címére mutató linket (www.ipretsag.hu) helyeznek el. Ez esetben is kérjük, hogy e-mailben jelezzék az oldal címét, ahol a kapcsolódás megjelölése szerepel. Kölcsönös együttműködés alapján linkgyűjteményünkben mi is elhelyezzük az együttműködő partnerek elérhetőségét. 

Felelősség kizárása 
     Az oldal anyagai tájékoztató jellegűek, azokat a kiadó együttműködő partnereitől, cégektől, szolgáltatóktól kapja. Bár nagy gondot forditunk az adatok frissítésére, előfordulhat, hogy a szövegekben hibás információt talál az olvasó. Az esetleges eltéréseket a lehető legrövidebb időn belül korrigáljuk, de az ebből származó kellemetlenségekért vagy bármilyen kárért felelősséget nem vállalunk. Kétség esetén telefonon vagy e-mailben keressék meg a konkrét cégeket a pontos információk beszerzése érdekében. 
     Egyben kérjük a Tisztelt Olvasót, hogy amennyiben valamilyen pontosítást, módosítani, javítani valót lát lapjainkon, e-mailben értesítse a kiadót, vagy webmesterünket. A jelzések alapján a hibát rövid időn belül korrigáljuk. 

Kereskedelmi márkanevek 
     A www.ipretsag.hu-n több helyen szerepelnek kereskedelmi márkanevek. Ezeket a márkaneveket és tulajdonosaikat sehol nem soroljuk föl és nem jelezzük a szövegben, ettől függetlenül valamennyi márkanév a megfelelő jogos tulajdonoshoz tartozik. A kereskedelmi márkaneveket minden esetben csupán szerkesztési okokból és a felhasználók tajékoztatására használjuk, egyetlen esetben sem kívánjuk magunkat az adott márkanév tulajdonosaként feltüntetni.

|www.ipretsag.hu |info@ipretsag.hu |webmester |copyright |
-